Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Politici si kvalitní policejní prezidenty likvidují. Petra Lessyho zlikvidoval GIBS, proto je nedůvěryhodný služebník politiků!

Tomáše Tuhého si Milan Chovanec hýčká, protože mu dobře slouží. Jemu, ne nám!

0 0
možnosti

Pan Tuhý je bezesporu především poslušnou figurkou. Ovšem důvody pro "reorganizaci" policie hledejme úplně jinde. Ve strachu politiků, že se - stále nezávislejší - ÚOOZ začne zajímat i o ně. A o platící "lobbisty".

ÚOOZ je (společně s novými státními zástupci na nejvyšších postech) jediným místem, ze kterého neunikají informace. Což se ovšem politikům nehodí. Ne, snaha státního zastupitelství o stažení spisů alespoň některých kauz není divadlem. Je důsledkem reálné obavy, že tyto kauzy se pokusí pan Chovanec ututlat.

Ostatně: Ani nejvyššímu státnímu zástupci Zemanovi, ani vysokému důstojníkovi Šlachtovi (a ostatním z vedení útvarů) nebyl pan (nově generál) Tuhý o novém útvaru nic konkrétního sdělit. Myslím, že ne proto, že by vše tutlal. Prostě současný cíl je jediný: zmocnit se utajovaných materiálů ÚOOZ. A zajistit povolnější vedení. Nic víc o něm autoři zatím neví.

Jen na okraj: Ještě jsem neviděl nadřízeného, který by neprobíral případnou reorganizaci se šéfy současných útvarů. Už jen proto, aby nevynechal žádné důležité vazby v novém schématu.

Všimli jste si: Nebyla prověřena ani tak základní věc, jako otázka, zda nebudou ohroženy živé kauzy. A následně se taková otázka prověřila za pouhých 40 hodin (jak asi?).

3 0
možnosti

Dle Jaroslava Spurného již několik spisů kauz bylo uzmuto Šlachtovu útvaru před jeho rezignací!

2 0
možnosti
Foto

Na našich silnicích žádná "džungle" nepanuje. Na silnicích nevzrůstá žádná agresivita. Počet mrtvých na silnicích objektivně neustále klesá i když počet aut narůstá.

Je potřeba rozlišovat fakta a dojmy vyvolávané novináři.

4 2
možnosti

V41á25c30l57a45v 81S18m19r88k

10. 6. 2016 22:57

myslim, že stačí zajet pár kilometrů za Rozvadov a srovnání kultury chování na silnicích z nás děla spíše balkán, než středoevropskou společnost. Ke zlehčování situace na našich silnicích mají tendenci často lidé za volanty "silných aut", kteří mají sami k takovému chování sklon. Bohužel, mnoho z nich patří i k policii...

1 1
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 36,98
  • Průměrná čtenost 2016x
pedagog, kterému leží na srdci budoucnost naší země...

Seznam rubrik