Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel, Blažek moji důvěru také nemá již od svého prvního vládního angažmá!

Z druhé strany Fiala moji důvěru má, a tak počkám, jak se ti dva poperou. :-)

0 0
možnosti
ZZ

Vždyť Blažek sám Fialu do ODS dotáhl a zákulisním jednáním na post premiéra prosadil !

;-)

0 1
možnosti
ZZ

Don Pablo je pragmatik, který díky své chytrosti, dokáže vydělat na svém postavení v partaji. Nicméně není zdaleka tím nejhorším politikem, kterého nám Fiala představuje. Mnohem větší škody mohou napáchat jiní členové Fialovy vlády - o kterých se dosud nemluví.

;-)

1 3
možnosti
VR

Slovy bývalého politika ČSSD p. Grose.

Je to tak čisté, že čistější to být nemůže.

2 0
možnosti
JK

Jeden zloděj se po letech rozpomněl a začal udávat lidi kolem sebe, jeho tvrzení se nedaří nijak ověřit. To má být důkaz?

Šlendrián byl, když se nedařilo oprávněným věřitelům domoci se práva a spousta exekucí existuje z důvodu malé finanční gramotnosti, naivity, ale i vyloženého záměru a podvodu, za to ale věřitelé nemohou.

Problém je, že zákon o exekucích existuje a teprve nyní se podrobněji vymezují hranice mezi exekutorem, soudem, věřitelem, dlužníkem a státem. Nedomyšlené zákony jsou naší specialitou a i snadné opravy jsou obrovský problém.

Jak se vám to podařilo hodit na jednoho vládního adepta je záhada.

14 3
možnosti
ZZ

Víte - on ten geniální plán, jak si nahrabat na exekucích, byl spuštěn za ODS a vždy, když se někdo pokusil o jeho úpravu, došlo k velkému řevu ze strany ODS a jejich spojenců.

Tady nejde tak ani o zpochybnění samotné dlužné částky, ale spíš o vedlejší náklady, které se na jistinu automaticky nabalují - tedy poplatky, sankční úroky, věřitelem stanovené náklady na vymáhání a v konečném důsledku i samotná odměna exekutora a samosoudce.

Pokud by dlužník o svém dluhu věděl dřív, mohl by dluh uhradit bez nutnosti asistence soudu a exekutora. Dlužník se ale často o svém dluhu dozví až příjde exekuční příkaz na účtárnu zaměstnavatele.

;-(

0 1
možnosti
Foto

1. Nejsem voličem ODS a nikdy jsem jím nebyl.

2. Blažek je trestně stíhaný?

3. Do exekuční chudoby neuvrhly tisíce lidí exekutorské zákony, ale jejich vlastní lenost řešit vlastní problémy, neochota číst dopisy, jednat s věřiteli a snažit se dojít ke konsensu.

4. Čistoskvoucí politická strana neexistuje nikde na světě. Je ale velký rozdíl, jestli jsou prachy jediným programem, nebo jestli je tam několik hajzlů, kteří své pozice zneužívají a trvá, než se jich strana zbaví.

22 9
možnosti
ND

K bodu 3, tak jednoduché to není...

8 2
možnosti
DH

Don Pablo má z nějakého důvodu přeci plnou, neotřesitelnou a jednoznačnou podporu toho modrofialového profesůrka, a možná že ho i všelijakými pletichami až na to místo vytáhl, a tak ten chudera s tím patrně nemůže nic nadělat.

12 10
možnosti
TT

To musí být přece každému jasné už dávno,že profesor je nastrčená figurka, která se hodila, protože za sebou nemá žádné průšvihy. On je totiž průbojný asi jako čtrnáctiletý chlapec, který chce poprvé v životě oslovit dívku za účelem chození s ní, takže by to na místo předsedy ODS nikdy nedotáhl, natož na pozici premiéra. A z toho důvodu se také ještě do žádné strakoviny nenamočil, protože i ke kradení a podvádění patří odvaha a takové věci.

5 3
možnosti
ND

Ale to se přeci dalo čekat, někdo čekal, že ODS se přeměnila na novou čistoskvoucí stranu?

22 6
možnosti
ZZ

To se bohdá nestane !

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 36,98
  • Průměrná čtenost 2016x
pedagog, kterému leží na srdci budoucnost naší země...

Seznam rubrik