Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Vlada_M

16. 10. 2009 20:55
Také Klause sleduji

Pane autore,je smutné co píšete,ale jsou to spíše fakta,než konspirace.

Body 1-10 by bylo možné doplnit ještě o mnohé další.Namátkou:11) Styky s nacionalisty jak domácími,NSJ,tak zahraničními,Haider 12) Kamarádil a chválil agenta StB Mečiara,se kterým si rozparceloval ČSFR a obyvatel se neptali...dnes je velkým zastáncem suverenity ČR 13) V době kdy si Klaus potřásal rukou s Miloševičem,se plnily masové hroby mrtvolami jeho obětí 14) Byl proti NATO     15) Byl proti EÚ 16) Je proti LS,tím proti celé Evropě 17) Porušuje sliby a závazky

18) A to co považuji za nejdůležitější: Klaus je notorický lhář

Jistě by se našlo bodů více,ale stačí bohatě.Položme si otázku:"Komu to slouží?" Doufám,že z této poslední jeho bitvy o LS neodejde bez viditelných šrámů...ale stejně se dotkne jeho bezohledné jednání nás všech.

Díky za článek R^

0 0
možnosti
PG

quido

17. 10. 2009 0:24
Re: Také Klause sleduji

11, jestližš prohlásím, že Čechy mají patřit Čechům, tak mě automaticky taky označíte za nacionalistu?? Jenom protože si myslím, že třeba tradice křesťanství na našem území by měla být zachována a výstavba mešit je multikulti blbost??

12, zajímavé, že v okamžiku rozdělení to většina obyvatel vítala ... hmmm divné

13 a 14 dohromady ... Havlovo "humanitární" bombardování zabilo prokazatelně také spoustu nevinných - co vy NA TO?!

15, "k našemu členství v EU NEEXISTUJE alternativa" - to nejsou moje slova - to jso uslova VK ... opakovaná lež se stane pravdou??

16, jsem taky PROTI LS, a rozhodně se necítím být proti EU, proti Evropě - koneckonců sám žiji mimo ČR ... co s tím??  17 a 18 - jaký slib porušil? kdy lhal? - fakta do diskuse, příteli, ne jen plácnutí do vody ...A na závěr - komu slouží slepá rektální speleologie? EU je byrokratický moloch momentálně srovnatelný s RVHP - to jsme chtěli?!

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

16. 10. 2009 20:38
Ještě jeden dílek skládačky

Klausovo zvolení má na svědomí jakási Zubová, jejíž manžel je "bývalý" agent KGB. Zubová dostala za odstřel vlády místečko na kandidátce ČSSD, samo o sobě také zvláštní. Popravdě se dost děsím toho, že proruský stařík z hradu je jen tou špičkou ledovce.

0 0
možnosti
A

agent

16. 10. 2009 21:53
Re: Ještě jeden dílek skládačky

Dovolím se dotázat : proč uvádíte "bývalý agent KGB?"  Vy víte, že byl agent a spolupráce byla ukončena?  Já bych, podle známého životopisu pana Zubova rozhodně neříkal "bývalý".  Ten člověk, který do této země přišel ještě za hlubokého socialismu a v žádném případě nemohl uniknout zájmu KGB, je pro mě zajímavý a snad  je zajímavý i pro BIS a spol.!  Bože, co ten člověk všechno stihnul...!  A to beru v potaz i zpravodajské legendy, i když v době případného "vysazení" pana Zubova do ČSSR, tedy do země socialistického tábora nešlo o tak složitou operaci, jako kdyby šlo o výsadek na Západ!  A neměl by i on výborné zpravodajské možnosti přímo ze zákonodárného sboru a jedné z jeho stran?  Vyhodnoťe si prosím humbuk  Zubovové  s přísl. StB ing. kpt. Málkem pracujícím na "zeleném ministerstvu" ještě vloni, krytý údajnou snahou  její diskreditace! Nebo opravdu diskreditoval: ale čím? Málek m.j. zatýkal Úhla v souvislosti s fámou Zifčák/Šmíd, která nakopla v ČSSR "revoluci!"

0 0
možnosti
RJ

molok

16. 10. 2009 15:57
No tak já

nevím zda je Klaus ruským agentem nebo ne, ostatně některé z těch 10ti bodů jsou mu i trochu ke cti, ikdyž všechny by možná podporu ruských zájmů naznačovaly. Včera byl v ČT průzkum, kde 3/5 obyvatel považovalo současné postoje prezidenta za poškozování ČR, 25% si myslelo opak a zbytek nevědělo. Těžko usuzovat z jednoho průzkumu ale dle jiného, tedy voleb do EP, kterého se zúčastnilo daleko více respondentů, ani jedna strana ketrá zakládala kampaň na negativním postoji k LS jako  Bobostrana, Libertas, Svobodní nebo DS nezískala ani jednoho poslance ani ve takových volbách, ve které právě šlo o evropské témata a LS. Otázkou tedy zůstává, koho těmito názory vlastně Klaus zastupuje, když ani Čechy ne, vy polemizujete že Rusko, zdá se to pravděpodobné, ale já myslím že především sebe, že je to opravdu klasický případ narcistické poruchy osobnosti, bohužel projevený u člověka, který má funkci.

0 0
možnosti
B

bakules

16. 10. 2009 14:58
četl jsem zde už spoustu hovadin

ale toto je už práce pro doktory

0 0
možnosti
JM

zeolit

16. 10. 2009 15:03
Re: četl jsem zde už spoustu hovadin

Bakulesi, máte pravdu. A já to tomu vysokoškolskému učiteli /to na mě asi zapůsobilo/ i s navijákem sežral. Takovou práci jsem si s příspěvkem dal. Vy jste ho odhalil jednou větou... Stejně si myslím, že po Holubové, Smrkovi toho přijde ještě daleko víc. Jsem zvědavý na Sarkózyho...

0 0
možnosti
JM

zeolit

16. 10. 2009 14:09
Prorocká slova:

Čechy a Morava jsou malým kamenem ve velké mosaice „Evropa“. Tento malý kámen

bude zasazen do velkého útvaru, určeného Prozřetelností, při čemž je

lhostejno, dají-li jednotlivci k tomu radostně souhlas, nebo budou-li

činiti opak.  Wolfgang Wolfram von Wolmar, šéf „skupiny tisk“ /1941/.

0 0
možnosti
A

agent

16. 10. 2009 13:06
Spíláte autorovi, který své úvahy opřel m.j. o :

tom, co slyšel od svého známého, jehož strýc pracoval na vysokém postu u VKR a "něco" o tajných službách věděl.  Narozdíl od mnoha občanů této země, kteří o VKR nevěděli téměř nic a o StB jak by smet!  Natož pak o rozvědné armádní složce, které "změnu režimu" přežila bez úhony, stejně jako její kontrarozvědná sestra VKR, převedená již 4. ledna roku 1990 od vnitra pod obranu, čímž se mnohému zabránilo. Kdo pochybuje o "náhodnosti" tohoto kroku, je diletant!  Pamatujete na lidi, kteří stáli za privatizací  a slavným Fondem, tedy mimo V.K.   Agent StB Tříska,  synek  Skalický, jehož otec byl vysokým důstojníkem VKR,  maldý Češka, kandidát tajné spolupráce... tedy lidé  vazbami na státobezpečnostní služby..., proč bych ve stejných dimenzích já, nebo kdokoliv jiný, nemohl uvažovat o VK!  Nebo snad někdo věří, že "Otec Osvoboditel Michael MUK Kocáb" skutečně vyhnal Rusy a vyhnal je tak dokonale, že tito zrtatily zájem o oblast bývalé ČSSR!?  Nesmysl! A cílený revoluční blud!

0 0
možnosti
JM

zeolit

16. 10. 2009 13:22
Re: Spíláte autorovi, který své úvahy opřel m.j. o :

Agente, který se vyznáte, řeknu Vám to takhle. Sjednocení a transformace stála západní Německo 30 000 000 000 000 Kč /ano 30 biliónů korun/, a výsledek, že ve východním Německu jsou nezaměstnaní, lidé otrávení, hojně volí levici. Srovnejte to s náklady u nás. Musím poděkovat řídícím orgánům z Ruska, že  našeho Klause tak dobře řídili. Je otázka, jaká tajná služba to dirigovala v Německu, že by Mossad? Nazdar!

[>-]EU[>-]?

0 0
možnosti
JS

JIST

16. 10. 2009 12:32
Vrana k vrane ....

Byl jsem zvedavy, jake prispevky najdu pod touhle slataninou. A opravdu - prslovi vrana k vrane seda ... ma zcela pravdu. Tolik pitomosti a levicackych blabolu ... hruza.

0 0
možnosti
V

Vikina

16. 10. 2009 12:32
Komu ten Vašík

až tolik vadí, že se zde vyrojilo celé hejno článků proti němu? Takový nášup pamatuji snad jen v r. 77 při chartě. Hm, dokonce odvolat by jej chtěli, no tohle! Přitom se ten chlapec drží tak zkrátka, nezásobuje nás dlouhými hlubokomyslnými projevy plnými ušlechtilosti, za nimiž nebylo nic. Vyjadřuje se střízlivě, korektně, několika větami. I poslednímu zametači je víceméně jasné, co tím říká - tak co takové pobouření? A hlavně, koho to pobuřuje, že mu stojí za takovou zuřivou kampaň (ještě bych pochopil ekology, že jim šťourá do písečku). Zatímco většině lidí je nějaká LS úplně šumák, nerozumí jí, neví, co to všechno obnáší (tak dík v této otázce skoupým médiím).

Co se týče agentů KGB, šacoval bych na to všechny naše politiky.

0 0
možnosti
A

agent

16. 10. 2009 12:48
Re: Komu ten Vašík

Nevím zda "všechny naše politiky," ale viděl jsem kopii záznamu BIS zmiňujícím se m.j. o verbovce lidovce Kasala. Právě onou KGB! A další typy ve spektru jejích zájmů jsou skutečně zajímavé!  Čímž chci říct, že nic nelze vyloučit ve světě tajných služeb...!

0 0
možnosti
JM

zeolit

16. 10. 2009 12:26
A je to tady! Další a těch ještě bude!

Vážený pane Smrku, už jsem se dočkal. Váš článek je jenom slabý odvar toho, co bude použito proti našemu prezidentovi. Tuto palbu již započala E. Holubová s jejím Kikinou. Je to ukázka etiky u lidí, kteří vyznávají např. jako hodnoty pravdu a lásku. Nevím, co vyučujete, ale "politika" v tom nebude. Snada bod po bodu není obtížné vyvyrátit. K tomu vycestování. Měl jsem jako mladý 2x kopečky, ale v roce 65 jsem dostal výjezdní doložku do Rakouska, nemluvě o tom, že jsem legálně vycestoval do USA v roce 68. Spící ani probuzený agent KGB by se nechoval tak jako prezident. Klaus je totiž konzistentní ve svých názorech. Jeho vyjádření ke Gruzii nakonec potvrdili experti z EU, to nevíte? To, co jste napsal, má úderný titulek, hojně budete asi citován, ale jinak to je slabota. Budu trochu vulgární, ale z enona bič neuplete... jmvp36@gmail.com

0 0
možnosti
PK

Vaclav Hanus

16. 10. 2009 13:12
Re: A je to tady! Další a těch ještě bude!

neni to nas prezident...

0 0
možnosti
Č

činčo

16. 10. 2009 11:32
Článek je naprostá pravda a občané se s touto pravdou

musí smířit a nebo konečně mu odejmout všechny kompetence!!

0 0
možnosti
K

Komik1

16. 10. 2009 11:59
Re: Článek je naprostá pravda a občané se s touto pravdou

Článek je naprostá lež a já se s ní nechci smířit.Číčo!

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 36,98
  • Průměrná čtenost 2016x
pedagog, kterému leží na srdci budoucnost naší země...

Seznam rubrik