Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

BANGABOO

16. 10. 2009 11:20
Vysokoškolský učitel ?!? (2)

Též Vás pobuřuje, když amerického presidenta vítají naši politici anglicky? Pobuřují vás Havlovo projevy v angličtině apod?

No a co se Gruzie týče, myslím, že dnes už všichni ví, kdo byl agresor

a kdo obránce. Noční bombardování Jihoosetinského gruzinského

Cchinvali, jen par hodin po vyhlášení přímeří a klidu zbraní, mělo za

následek přes 2000 mrtvých civilistů...Prosím, proberte se nebo neučte! A hodně studujte.

0 0
možnosti
B

BANGABOO

16. 10. 2009 11:43
Re: Vysokoškolský učitel ?!? (2)

pardon - zpřesňuji po znovupřečtění - noční bombardování Cchinvali mela na svedomi samozrejme gruzinska armada - zejmena letectvo. Ruské vojenské síly dorazily az ráno - projeli průsmykem, aniž by jim kdokoli bránil..

0 0
možnosti
B

BANGABOO

16. 10. 2009 11:19
Vysokoškolský učitel ?!?

Tak to je hodne spatny clanek, panacek o sobe sice tvrdi, ze je vysokoskolskym ucitelem, ale podle urovne jeho uvazovani bych tipoval na Pravnickou fakultu v Plzni? 

Studenovalcenicke predsudky, konspiracni nesmysly a meznalost zakladnich souvislosti, tak by se dal chrakterizovat tento Smrčí blábol.

Nestydíte se někoho obviňovat na základě svých absurdních teorií bez jedinéhon důkazu? Proč píšete, že nejste přítelem konspiračních teorií, když vzápetí jednu oživujete?

Já zase nejsem Klusův příznivce, zejména co se některých rozhodutí z dob jeho vlády týče. Nicméně, jako jeden z mála není v zajetí americké propagandy a chápe, že přeci jen je nám Rusko geopoliticky blíže, než USA a proto se v rámci mezinárodních vztahů chová korektně.

0 0
možnosti
A

agent

16. 10. 2009 11:10
Není třeba

vzájemně se osočovat.  Do Ljubljanky nevidí nikdo z nás a o tom, kdo je a kdo není agent  KGB potažmo GRU  nebo kdo pracuje ve prospěch dnešní  Ruské federální služby lze jen spekulovat. Nicméně, agent KGB Putin, je premiér, byl president...!  Proč by něco takového nemohlo existovat v podobě Česka?  Sovětské tajné služby pracovaly dobře a s dlouhodobou  perspektivou.  Desítky a desítky let zde měly základnu  a kandidáty pro typy ke spolupráci.  Náš Vašík je původem z Haliče, rodiče komunisté, jejich minulost  prakticky neznámá  a nikdo z nás neví, zdy starý Pružinský neměl  kontakty  s NKVD!  Změna jména na Klaus patří do kategorie běžných triků tajných služeb. Stejn ě  svazky vedené  StB na Vašíka  mohly být jen krycím manévrem a vhodnou legendou  po konzultacích mezi StB a KGB nebo KGB mohla být úplně v klidu, kdy StB po Vašíkovi rajtovala.  Zvyšovala se jeho důvěryhodnost nehledě na fakt, KGB měla možnosti vždy si zde ověřit, CO StB dělá! Se závěry autora souhlasím.Šloby pokračovat 

0 0
možnosti
A

agent

16. 10. 2009 12:07
Re: Není třeba

Třeba tím, jak se V.K. distancoval od disentu, ač se v něm pohyboval a tudíž věděl. Mám na mysli lidi z Prognosťáku, kteří  byli skutečným trnem v oku StB, ne nějací Havlové.  Přesto při podpisové akci zde za propuštění Havla z krimu V.K. nepodepsal. Petici k podpisu  zde rozdával komunista Ransdorf...!  Ani u Několika  vět V.K.   nezazářil, přesto že statečná holka Zagorová  podepsala - což zas takové hrdinství již nebylo, když špičky ÚVKSČ již začaly jednat s Obrodou, tedy exkomunisty stojícími  za pučem vzor 1989...!!!  A kdy StB měla Obrodu plně pod kontrolou prostřednictvím zde nasazených agentů - viz zabránění reagence na plánovaný dopis Obrody  do ZO KSČ!  Již tehdy se "peklo!"  A V.K. stál trpělivě stranou, nezviditelňoval se předčasně...!  

0 0
možnosti
K

Komik1

16. 10. 2009 10:57
Poťouchlej zmetek.

Tak jestli tenhle zmetek učí na vysoké škole, tak se vůbec nedivím ,že je situace na nich tak špatná.Už hodně dlouho jsem tady nečetl,tak nenávistný a poťouchlý článek.Tohleto je svïnstvo nejhoršího ražení.A od člověka, který by měl být morálně i eticky na určité vyšší úrovni než ostatní.Hnus fialovej.

0 0
možnosti
K

Komik1

16. 10. 2009 11:11
Re: Poťouchlej zmetek.

Tomuhle se říká vypustit džina z láhve.Zmetek říká.nemám rád konspirační teorie,ale hned jich několik nabýdne.Zmetek říká:nemám žádné důkazy, ale je to pravda.Je to poťouchlej zmetek.

0 0
možnosti
LP

papazian

16. 10. 2009 10:47
On může klidně být dvojitým agentem, také od CIA!

V zájmu USA je též slabá Evropa, která ohružuje jejich zájmy ve světě. Dost na tom, že jsou v USA celý naštvaní, jak miláčku dolaru konkuruje víc než zdatně euro, měna pokrokových Evropanů. Bohužel je docela možné, že dědek na Hradě je agentem  jak ruským, tak americkým, bohužel jen ne českým. To si jen tak hraje, že mu jde o české zájmy... A proto volám: KLAUS Z HRADU VEN!

0 0
možnosti
TK

osvetitel

16. 10. 2009 11:53
Re: On může klidně být dvojitým agentem, také od CIA!

Jdes nato odlesa s tou CIA ty rudej bambulo , a pocitas stim ze svym volanim dosahnes opaku , DA? VY kluci bolsevicti jste opravdu rafinovani !!:-))))

0 0
možnosti
L

lukas.m

16. 10. 2009 10:00
Prezidenta Klaus nám škodí

Nezdá se mi jako pravděpodobné, že je Klaus agentem KGB, nicméně jsem přesvědčen, že jeho kroky Českou republiku znatelně poškozují, jsou výrazně proruské a protievropské a jsou, stejně jako u jiných představitelů naší politické scény, především výrazem zbytnělého ega a neschopnosti pokory a seberefeflexe.

S převážnou většinou informací v textu souhlasím. Budu rád, až Klaus nebude prezidentem a pevně doufám, že ho nenahradí Paroubek, protože to by bylo ještě horší [>-]Rv

0 0
možnosti

balonek

16. 10. 2009 10:16
Re: Prezidenta Klaus nám škodí

budu rád až budeš i s autorem umřetý, protože byste byli schopní doopravdy toho jyrku zvolit; co budete psát až sudeťáci uplatní restituční nároky asi, že za to může klaus

0 0
možnosti
PP

MOPO

16. 10. 2009 9:55
Plný souhlas

Od svých velice dobrých známých mám stejné indicie.........a už bylo dost Klause......ať má zpátky Trabanta a je z politiky pryč..moc škodí..již nikdy více ODS

0 0
možnosti
S

stanley57

16. 10. 2009 9:51
Soudruh Klaus

Plně souhlasím s autorem článku. Je skutečně velmi zarážející skutečnost, že soudruh Klaus mohl studovat na západě a nebýt členem strany. V té době dlouhodobě byli do zahraničí (nejen na západ) pouštěni pouze členi KSČ a také ovčem agenti STB, kteří ostatní hlídali. Je prakticky jisté, že v té době musel být náš prezident informátorem STB! Mohu to potvrdit z vlastní zkušenosti. Jako nestraník jsem vyhrál konkurz na funkci technického delegáta pro jednu z našich komodit do Sovětského Svazu. Jako nesytraníka mne však soudruzi z ministerstva zahrničního obchodu odmítli vyslat. Je jisté, že směrem na západ to bylo ještě přísnější!!!

0 0
možnosti
C

Camino

21. 10. 2009 2:08
Re: Soudruh Klaus

R^

0 0
možnosti
JB

jekkal

16. 10. 2009 9:48
Klause

si nevážím ani jako prezidente ani jako ekonomo, ale blábolům, že je spícím agentem KGB věřiti odmítám, to je pohádka pro nesvéprávné tvory. 

0 0
možnosti
V

VyMeTaky.2

16. 10. 2009 12:50
Re: Klause

Jistěže je to o spícím agentovi blábol. Ve skutečnosti je aktivní.

0 0
možnosti
M

monaliv

16. 10. 2009 9:28
a na odlehčenou-

i když pro zdejší fanoušky velkého narcise to zřejmě není- http://www.reflex.cz/Clanek37799.html :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 36,98
  • Průměrná čtenost 2016x
pedagog, kterému leží na srdci budoucnost naší země...

Seznam rubrik